VUNK, Alexandra Stan & more la Universal Music Party

Muzica

Aseara am fost la Universal Music Party, la Clubul Diplomatic, unde au cantat VUNK, Nicole Cherry, Zdob si Zdub si Alexandra Stan.

A fost anuntata revenirea celor de la VUNK si a Alexandrei Stan la Universal Music. Despre VUNK se stia deja, pentru ca acum cateva saptamani au lansat Mi-e dor de tine pe canalul MediaPro Music, dar m-a surprins faptul ca si Alexandra Stan a ales sa se intoarca.

Prima piesa a Alexandrei, Lollipop, a fost semnata de MediaPro/Universal, apoi ea s-a mutat la Fonogram Records lansand albumul Unlocked in 2014. La scurt timp dupa aceea, Fonogram a fost cumparat de Global Records (casa de discuri a Innei unde sunt Delia, Carla’s Drems, Irina Rimes, etc.) si Alexandra a ramas la Global o perioada, lansand cu ei in 2016 LP-ul ALESTA. Un an mai tarziu a plecat si a ramas independenta, lansand albumul Mami.

Acum, MediaPro si Universal o au pe Alexandra din nou in roster-ul lor. Ieri a fost cantat in premiera si urmatorul ei single, mai jos e un snippet de 10 secunde din piesa, ce va fi lansata in curand.


Stefan Hadar

Îmi plac glumele seci, muzica, Eurovisionul și ceaiul de fructe. Scriu despre muzică și alte prostii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *