Ready, Set, Action! Inna: Ra

Muzica

Roc Nation este o companie full-service de management, music publishing si entertainment, fondata de JAY-Z. E casa unor artisti ca Shakira, Rihanna si Mariah Carey. Iar Ra, noua piesa a Innei, este licentiata de Roc Nation.

“Am fost inspirată. Lui David îi place foarte mult muzica organică, a făcut instrumentale din absolut orice: din lemn, metal, sunete din trafic, un ritm bătut în microfon și asta mi-a dat de înțeles că muzica organică e pe sufletul meu. În piese se vor regăsi și inflexiuni vocale din folclorul românesc. Nu cânt folclor, ci există doar inflexiuni vocale. Gipsy music, de asemenea e foarte multă…” a povestit Inna despre urmatoarea ei muzica pentru crtistinastanciulescu.ro

Ra este primul single de pe urmatorul album Yo, care va fi si primul album compus de Inna.

Pregatirile

Spre deosebire de ultimile lansari ale Innei, la albumul asta pare ca s-au facut mult mai multe pregatiri. Se vorbeste despre el de luni de zile, daca nu deja de un an. Recent, Inna a lansat si propria aplicatie pentru fani (download aici). Iar cea mai tare chestie este ca fiecare piesa va avea propriul videoclip.

So here it is: INNA – RA


Stefan Hadar

Îmi plac glumele seci, muzica, Eurovisionul și ceaiul de fructe. Scriu despre muzică și alte prostii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *