Katy Perry, Flop-ul De Dinaintea Succesului

Muzica

Pentru primul articol am hotarat sa postez interesting facts despre Katy Perry si am ales 4 informatii despre drumul spre succes al ei. Din nou, sunt convins ca multi au crezut (inclusiv eu) ca Perry a lansat I Kissed A Girl si BAM, a venit succesul. Well, nu e deloc asa. Inainte de primul single sub numele de Katy Perry, au fost multe peripetii.

Primul album, flop total

La 16 ani, sub numele de Katy Hudson, a lansat un album de muzica crestina. Cu toate ca albumul a avut parte de un turneu promotional, doar 200 de copii au fost vandute iar recenziile nu au fost pozitive.

Anularea contractului cu o casa de discuri

In 2004, Katy a semnat cu marea casa de discuri Columbia Records. Dupa ce artista a lucrat 2 ani la albumul ei de debut, casa de discuri i-a anulat contractul (cand albumul era aproape gata). 

Copilaria

Parintii lui Katy sunt cam fanatici. Perry nu avea voie sa manance cerealele Lucky Charms cand era mica pentru ca mamei ei ii aminteau de Lucifer. Also, in engleza la oua umplute le spune deviled eggs (devil = dracu) iar familia ei a “redenumit” ouale umplute in angeled eggs. (angel = inger). In plus, muzica necrestina – adica orice muzica care nu este despre Dumnezeu – era “descurajata” la ei in familie. Mi se pare destul de f*cked up acest stil de educatie si cu toate ca oficial parintii lui Katy “sunt de acord cu succesul ei”, nu stiu zau daca mama ei (care a nu si-a lasat fiica sa manance Lucky Charms) e de acord cu melodiile lui Katy care sunt de multe ori despre sex, party, alcool, etc. 

One Hit Wonder?

Katy semneaza cu alta casa, Capitol, si au doua piese pe teava: I Kissed A Girl si Hot N’ Cold. Dupa ceva timp de gandire, toata echipa s-a decis pentru I Kissed A Girl. Bun, au lansat, a avut succes masiv, dar ce s-a intamplat dupa aceea? Sa ai un HIT nu este exagerat de greu, ci sa te mentii e cel mai dificil. Well, din fericire, stim ce a urmat dupa aceea.


Stefan Hadar

Îmi plac glumele seci, muzica, Eurovisionul și ceaiul de fructe. Scriu despre muzică și alte prostii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *