Epic Fails pt. 1 #ViataCuStefi

Diverse

Sunt stangaci si la propriu si la figurat. E funny la inceput, dar nu cand incerci sa pari destept. De exemplu, de cateva saptamani sunt super fericit ca am fost acceptat ca intern la Mastering The Music Business 2019, prima (si cam singura) conferinta dedicata industriei muzicale din Romania. Si na, deja am dat-o in bara.

Nu e rocket science ce fac: ma ocup de social media si adaug pe site speakerii care vor veni la conferinta. De cateva zile am inceput incet treaba si cand am primit datele despre 3 viitori speakeri, trebuia sa le trimit mai departe astfel incat la fiecare poza a unui speaker sa scrie tara de unde vine, functia si compania. Simplu. Dar cand nu am facut aceste lucruri, ci am trimis informatiile incomplete si Anca (the boss, founder of MMB), mi-a trimis mail si mi-a zis “vezi ca trebuie trimis mail cu: tara + functia + compania”.

Ce face Stefi in astfel de situatii? Raspunde “imi cer scuze”, ca este copil politicos, dar nu trimite nici dupa observatie informatiile necesare, ca in capul meu cumva ele ajunsesera ca prin magie la cine trebuie.

Pana la urma tipul care avea nevoie de acele info a cautat pe LinkedIn ?.

Vor mai urma astfel de articole cu epic fails, ca sigur nu ma opresc aici. #ViataCuStefi


Stefan Hadar

Îmi plac glumele seci, muzica, Eurovisionul și ceaiul de fructe. Scriu despre muzică și alte prostii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *