#EarPorn: Only Love, L

Muzica

Fix acum 2 ani, Lena lansa piesa Lost in You drept teaser al urmatorului ei album, Gemini. Saptamana trecuta a lansat albumul Only Love, L. Wut?

Sa o iau cronologic: in 2010 Lena a castigat Eurovisionul cu piesa Sattelite pentru Germania si a spart recorduri pentru cele mai multe vanzari. A urmat si albumul de debut care s-a clasat pe #1 in chart-urile nemtesti.

Pana in 2017, Lena avea deja 4 albume si 13 single-uri, bucurandu-se de succes comercial in Germania si ocazional intrand si in topurile tarilor vecine. Apoi, in aprilie 2017 a anuntat ca va lansa al 5-lea album Gemini in toamna si a programat si un turneu la inceputul lui 2018, pentru care a pus biletele in vanzare. Dar Gemini nu a mai vazut vreodata lumina, piesele au fost “aruncate la gunoi,” iar turneul a fost amanat pentru ultima parte a anului 2018. Lena a spus ca e intr-o criza de creativitate si ca are nevoie de o pauza.

In luna mai 2018, Lena era inapoi in studio lucrand la materiale noi. Dar turneul a fost amanat pentru a doua oara, pentru ca albumul inca nu era gata. Cei care isi cumparasera deja bilete aveau parte atat de acces la lantul de concerte amanate deja de 2 ori, cat si la un show extra, avand ocazia sa asculte in exclusivitate piesele ce aveau sa fie lansate.

In 29.11.18 a lansat videoclipul lead single-ului, Thank You, apoi a urmat videoclip vertical super cool pentru piesa Don’t Lie to Me si pe 5 aprilie a aparut Only Love, L – mult asteptatul album.

*daca sunteti pe telefon, merita sa va uitati la music videoul de la Don’t Lie to Me, mi se pare cel mai creativ video vertical.*

E foarte fain cand vezi cum se dezvolta unul din artistii tai preferati, mai ales cand il urmaresti inca de la varsta de 11 ani si ai crescut pe muzica lui. Lena m-a facut sa devin fan Eurovision (am devenit asa obsedat de cand a castigat ea concursul) si totodata am amintiri ascultand muzica ei din perioada gimnaziului, a liceului si acum si a facultatii.

Only Love, L poate fi ascultat doar pe platformele de streaming (link spre Spotify aici si spre Apple Music aici).


Stefan Hadar

Îmi plac glumele seci, muzica, Eurovisionul și ceaiul de fructe. Scriu despre muzică și alte prostii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *