Cum a fost la ACADELIA

Muzica

“Oare cat se castiga de pe cele 3 concerte ACADELIA?” Chiar m-am intrebat asta cand am cumparat biletul si probabil nu sunt singurul. Dar nu, dupa cele 3 show-uri la care merg in total 12.000 de persoane, “profitul” este in cel mai bun caz 0.

View this post on Instagram

@thestoryalist

A post shared by Delia (@delia) on

Noi încercăm să acoperim investiţia, e un lucru remarcabil dacă se întâmplă. Deci nu vorbim de câştiguri, poate doar aplauze şi felicitări. Singurul câştig real e că îţi faci damblaua, te joci, creezi. E pentru mine şi pentru publicul meu. Şi poate e bine ca oamenii să ştie din când în când şi detalii de genul acesta. Eu cred că e constructiv ca ei să ştie clar că Delia nu se îmbogăţeşte de pe urma acestor concerte. Dar ele ajută şi pentru că ridică nivelul pieţei. Faci bine şi celorlalţi colegi făcând producţii bune, îi vei angrena şi pe ei să vină să facă, vei fi ca un motor, va începe o mică competiţie“, a explicat Delia intr-un interviu pentru Adevarul.

Si s-a vazut ca nu a fost un concert pentru o vacanta in Bora Bora. Nu s-a cantat si atat. A fost “șou”. Costume de toate felurile, acadele, sclipici, zahar. Zeci de dansatori, 130 de metri patrati de ecrane LED, lasere si peste 300 de aparate de lumina inteligenta. Tot ce poate sa-ti treaca prin cap. Au fost 2 ore colorate, geniale. Las mai jos un video de 3 minute cu ce am filmat in sala (s-a mai pierdut din calitate cand l-am uploadat pe Youtube).

Regizorul show-ului este Adrian Tapciuc, care s-a implicat si in concertele  Carla’s Dreams – #Antiexemplu de la Arenele Romane, Deliria si Delia’s Winter Wonderland. De asemenea, la spectacol participa artisti din America, Franta, Canada, Italia si aseara au fost invitati Grasu XXL si Nick, de la N & D. 

ACADELIA nu e primul show indraznet marca Delia. Pe langa concertele anuale de la Sala Palatului, in 2016 s-a organizat Delia’s Winter Wonderland, un concert la Teatrul National Bucuresti cu o capacitate de doar 700 de persoane, dar cu o productie foarte, foarte mare. „E vorba de o experienţă complexă, nu doar un simplu spectacol. Luxury food and drinks, inainte şi după show, after party în Nuba, cadouri şi multe surprize!“ explica Delia pe Facebook la vremea aceea.

Partea buna e ca inca iti mai poti lua bilete pt show-ul de azi, din 15 nov. Partea proasta e ca nu mai sunt locuri la saraci, unde am fost eu, dar daca te tine buzunarul si sacrifici cateva pachete de tigari, merita sa-ti iei bilete in fata scenei. Le poti cumpara de aici.

credit photo: @thestoryalist


Stefan Hadar

Îmi plac glumele seci, muzica, Eurovisionul și ceaiul de fructe. Scriu despre muzică și alte prostii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *