Ce Sa NU Faci In Avion | Interviu Cu Un Steward Wizz

Diverse

Asa cum sunt doctori care primesc intrebari de genul “de ce mi se face rau dupa ce mananc 8 avocado?”, sunt si stewarzi care au de-a face cu oameni prosti.

Dorin e steward la Wizz Air si mi-a raspuns la cateva intrebari. De exemplu, care este cea mai idioata intrebare care i-a fost adresata vreodata.

Am primit intrebarea “Un sandwich turcesc ai?”. Am stat cateva secunde sa ma gandesc, daca respectivul isi bate joc sau vorbeste serios. Avem la bord  SANDWICH TURKEY.

Alt exemplu ar fi ”Domnule, avionul asta zboara? Nu stiu, mi se pare ca nu se simte nimic si ma uitam pe geam si vedeam aripile nemiscate, ma asteptam sa fie efectul porumbelului.” Raspunsul a fost “Domnule, probabil intr-un film cu Transformers sau ceva SF intr-adevar avionul ar da din aripi”.

Surprinzator, aplaudatul nu este perceput asa de prost precum il vad eu :)) “Mi se pare foarte frumos ca oamenii au tendinta sa-si exteriorizeze multumirea si entuziasmul.”

Pe langa asta, echipajul de zbor mai are si nervi de fier. Nu ii deranjeaza bebelusii care plang. Am injurat tot zborul spre Londra cand au fost 3 bebelusi care faceau concurs care urla mai tare. Acum niciun om nu se poate supara ca bebele face galagie, chiar daca asta inseamna o simfonie de 10 la un loc.”

Si cele mai enervante lucruri pe care le fac pasagerii sunt:

“Bagajele, problema numarul 1 de nervi pentru noi. Pasagerii nu citesc conditiile si politica Wizz cand cumpara bilete. In conditii se mentioneaza ca bagajul de mana e gratuit dar nu garantat fara achizitionarea Wizz Priority. Astfel se ajunge la eticheta albastra (avionul are o capacitate de aproximativ 80 de bagaje care pot fi depozitate in cabina la 180 de pasageri). Bagajele etichetate trebuie lasate la cala, insa in majoritatea cazurilor noi iesim “tapi ispasitori” incercand sa explicam de 2-3-4 ori politica. De multe ori acceptam critici si insulte cu zambetul pe fata si multumindu-le pentru opinie.”

De asemenea, unii isi incearca norocul la agatat: “Pasagerii devin foarte agasanti si prea increzatori in abilitatile lor de Don Juan / Madonna. Nimeni nu le impune tacere maxima pe timpul zborului, dar avansurile si atingerile chiar nu sunt ceva placut.”

Pă scurt: nu te da la stewarzi, stai jos cand aterizeaza avionul, nu comenta daca iti e dus bagajul la cala si nu-ti comanda sandwich turcesc.

Dorin: https://instagram.com/ciogudorin?utm_source=ig_profile_share&igshid=1v7io817jkbhq


Stefan Hadar

Îmi plac glumele seci, muzica, Eurovisionul și ceaiul de fructe. Scriu despre muzică și alte prostii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *