About me

Salut! Sunt Stefan si imi plac glumele seci, muzica, Eurovisionul si ceaiul de fructe. Sunt din Sibiu, locuiesc in Bucuresti si lucrez in industria muzicala.

La 19 ani am inceput sa lucrez pentru unii dintre cei mai mari artisti din Romania, precum Tudor Chirila/VAMA, VUNK si Zoli Toth – fiind responsabil de partea de digital marketing, dar avand si atributii ce tin de booking & events si PR – in cadrul Agentiei de Vise.

Inainte de asta, am fost editor la The CEO Library (09.18 – 09.2019), un proiect fondat de Cristina Chipurici si Bobby Voicu despre carti, habits & much more + am avut primele tangente cu domeniul muzicii, promovand un artist din orasul meu natal, Sibiu.

Acum fac parte din echipa celei mai importante conferinte despre industria muzicala din Romania, Mastering the Music Business (ocupandu-ma de social media), ajut artisti sa-si promoveze muzica prin unelte digitale si lucrez alaturi de VUNK pe project & digital management.

Alte info despre mine:
Personalitate: Introvertit (INFJ)
Studii: am fost elev la colegiul Samuel von Brukenthal (unde toate materiile sunt predate in lb. germana) iar acum sunt student la jurnalism.

Let’s connect on Instagram, Facebook & LinkedIn

Daca vrei sa ma contactezi pe mail, here u go: hadarstefan@gmail.com