5 Facts despre Lady Gaga (Nu, nu sunt facts gen “nu-i place broccoli!”)

Muzica

Nu mai e tentant sa dai click pe articolele “lucruri nestiute despre vedetuța X” pentru ca in majoritatea articolelor sunt facts de precum:

  • vedeta X a avut 3 animale de companie la 3 ani
  • nu-i placea sa se spele pe dinti in copilarie
  • a marturisit ca nu-i plac LEGUMELE :O

Nu e un astfel de articol. So here it goes:

  1. Cand Steffani Germanotta (Lady Gaga) avea doar 1 an, bunica ei l-a sunat pe tatal artistei sa il intrebe daca nu cumva vrea pianul la care acesta a cantat in copilarie. A raspuns ca il vrea, iar la acel pian a invatat Steffani sa cante.
  2. La 6 ani Gaga a compus prima ei melodie, intitulata “Dollar Bills”.
  3. Cand avea 19 ani, Steffani s-a lasat de scoala. Cand le-a spus parintilor de decizia luata, ei au avut o conditie: are timp 1 an pana sa semneze un contract cu o casa de discuri. Daca nu reusea, trebuia sa se intoarca inapoi la scoala.
  4. Primul album/EP lansat de Lady Gaga este, de fapt, Red and Blue, lansat sub numele “Stefani” in 2006. Albumul contine 5 melodii si a fost publicat in perioada in care Gaga incerca sa fie semnata de o casa de discuri. Pe atunci, Stefani avea o trupa, pe nume SGBand. Red and Blue nu a avut niciun single si nu a fost distribuit prin America. Pe Wikipedia nu scrie nimic despre acest album, cu greu am aflat cateva detalii. Puteti asculta primul album pe Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=d8T2udaH_5g
  5. Tot in 2006, Lady Gaga a fost initial semnata la Def Jam Recordings, dar contractul a fost anulat dupa doar 3 luni. La sfarsitul lui 2007, a semnat contract cu Interscope Records.

Acum Gaga iarasi este val (feeling bucurestean dupa 4 saptamani) cu filmul A Star Is Born. Daca mai stii alte facts interesante despre film, ca poate  scriu si un articol pe tema asta, orice mesaj / tip e bine venit 😀

Daca ti-a placut articolul, sharing is caring :p


Stefan Hadar

Îmi plac glumele seci, muzica, Eurovisionul și ceaiul de fructe. Scriu despre muzică și alte prostii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *